Nieuws
Nieuws

Nieuws

Algemene Kunst-, Antiek- en Inboedelveiling April Uitgesteld

Notarishuis Arnhem volgt het beleid van de overheid; als voorzorgsmaatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus zullen de kijkdagen van 4 en 5 april tot nader order worden uitgesteld.

Ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus en beperken zo veel mogelijk het sociaal contact.

De algemene veiling met kijkdagen die gepland stonden op 4 en 5 april hebben wij tot nader order uitgesteld. Zodra wij onze klanten en medewerkers, jong en oud, kijkdagen in een veilige omgeving kunnen bieden, zullen deze weer plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u informeren.

 


Eind vorig jaar hielden wij een enquête onder de kopers op onze veiling.

Hieruit bleek dat het grootste deel van de kopers geen bezoek had gebracht aan een van de kijkdagen. Wij kregen veel positieve feedback over onze zorgvuldige beschrijvingen en hoge kwaliteit foto’s. Kopers gaven aan dat dit de voornaamste redenen zijn om over te gaan tot het bieden op een item zonder het in werkelijkheid te hebben gezien.
Wel kregen wij het verzoek om nog meer foto’s van per artikel, hier hebben wij gehoor aan gegeven.

 

Op 6 april organiseren wij een veiling die volledig online zal plaatsvinden.

 

Zonder kijkdagen, maar mèt gratis thuisbezorging!


Scroll en klik door de circa 300 kavels en ontdek de kleinere objecten als schilderijen en tekeningen, klokken, sculpturen porselein en aardewerk, koper en tin, goud en zilver en nog veel meer.

De online veiling sluit maandagavond 6 april, vanaf 19.00 uur.

« Terug