Nieuws
Nieuws

Nieuws

Neem geen risico en laat u vakkundig adviseren

Van te voren is nooit exact in te schatten wat de opbrengst van het te veilen object zal worden. Dat maakt de veiling tot een leuke en spannende ervaring. Voor zowel koper als verkoper. Maar het kan ook risico’s met zich meebrengen.

Voorkom een teleurstelling

Voor u als koper is het dan ook belangrijk, dat u zich tijdens de veiling niet te veel laat meeslepen en achteraf een zogenaamde "spijtkoop" heeft gedaan. Laat u dan ook tijdens de kijkdagen, voorafgaande aan de veiling, goed adviseren door een medewerker van het Notarishuis.

Ook bij verkoop speelt het advies van het veilinghuis een grote rol. U zou toch niet willen, dat uw stuk op een veiling of op een internetsite voor tweedehands artikelen, verkocht wordt en vervolgens ergens anders voor een veelvoud verhandeld wordt!
Om dit te voorkomen is het belangrijk om vooraf een duidelijke, passende, limiet (ondergrens) af te spreken met het veilinghuis.

Bent u voornemens om iets in te brengen voor een veiling, dan kan dit dagelijks na telefonische afspraak (026-4425900) bij onze vestiging in Duiven. Uw inbreng zal door een specialist, bijvoorbeeld op het gebied van sieraden, zilver, schilderijen, Chinees porselein, of meubelen worden bekeken. Vervolgens krijgt u van de gecertificeerde Registertaxateur een goed advies over een af te spreken limiet.
Als u zich in deze limiet kunt vinden zal het Notarishuis er alles aan doen om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. 


Notarishuis Arnhem beschikt over een groot betrouwbaar nationaal en internationaal klantenbestand, waardoor wij een reële opbrengst durven te garanderen.
De veilingen vinden plaats onder toezicht van een Notaris. Betalingen geschieden via een Stichting Derdengelden, waardoor uitbetaling gegarandeerd wordt.

Kortom, bij Notarishuis Arnhem bent u op een vertrouwd adres.

Meer informatie over de inbrengmogelijkheden? Klik hier....

« Terug