Veilingen voortaan op www.BVA-ART.com

Veilingen voortaan op www.BVA-ART.com

BVA-Art

Wilt u meebieden op onze veiling?

Op www.bva-art.com of via deze link kunt u gemakkelijk registreren en een persoonlijke BVA Art account aanmaken. 

Was u al klant bij Notarishuis Arnhem?

U kunt op BVA-Art.com inloggen met dezelfde inloggegevens als uw oude notarishuis account. Als u voor de aller eerste keer inlogt wordt u eenmalig gevraagd uw wachtwoord te wijzigen. Na het inloggen, wordt u ook gevraagd om uw overige accountgegevens te controleren.  Hier vindt u meer informatie over de migratie van uw biedaccount. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met ons kantoor via 026 4425900. Wij helpen u graag verder. 

Veiling op een nieuw platform!

Sinds mei 2018 veilt Notarishuis Arnhem op het veilingplatform van BVA Art & Antiques. 

BVA Art & Antiques richt zich vooral op kunst, antiek, inboedel, horloges en sieraden. Andere inbrengers op dit platform zijn bijvoorbeeld de Belastingdienst (Domeinen Roerende Zaken) die in beslag genomen producten veilen en vrijwillige inbrengers van sieraden en horloges.

Het voordeel van BVA Art & Antiques is dat ze als onderdeel van de Auctio Group gebruik maakt van een zeer geavanceerd online veilingplatform, een brede marktbenadering en een groot internationaal bereik heeft.

Wat houdt dit voor u in?

Er verandert voor u weinig. Onze veilingen blijven gecontinueerd en georganiseerd door Notarishuis Arnhem, uiteraard met de voor u bekende catalogus, service en expertise, ons pand in Duiven en natuurlijk de vertrouwde gezichten. We blijven hetzelfde bedrijf, maar feitelijk in een ander 'online' jasje. Het nieuwe platform heeft een nog betere functionaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid: online meebieden op onze veilingen wordt daarmee nog makkelijker!