In beeld

In beeld

Notarishuis Arnhem

Notarishuis Arnhem, sinds 1959 behoort tot de meest gerenommeerde veilinghuizen van Nederland. Het nieuwe pand aan de Toekomst 4 in Duiven vormt het sfeervolle decor voor twee Kunst- en Antiekveilingen  die er jaarlijks, onder toezicht van het Arnhemse Notariaat, worden gehouden. Tevens worden jaarlijks circa 10 Algemene Kunst-, Antiek- en Inboedel-veilingen gehouden.

Kijkdagen, sfeervol en verrassend

Tijdens de gezellige kijkdagen (Vrij entree, elk 1e weekend van de maand), voorafgaand aan iedere veiling, kunt u op uw gemak alles wat onder de digitale hamer gaat komen bekijken.
U kunt er verrassende ontdekkingen doen. Onze medewerkers, die dan ook aanwezig zijn, geven u graag op uw verzoek alle gewenste informatie.

Notarishuis Arnhem, een vertrouwd adres

Of het nu het laten veilen of het kopen op een veiling betreft, op het Notarishuis moet u volledig kunnen vertrouwen.
Als koper kunt u ervan op aan dat u eerlijke informatie krijgt over de te veilen objecten en als u goederen inbrengt, kunt u rekenen op een deskundige taxatie en een correcte afhandeling van zaken. Taxaties voor de veiling zijn kosteloos. Notarishuis verzorgt ook taxaties voor verzekering, successie, onderlinge verdeling en boedelscheiding. Wij danken onze uitstekende reputatie aan de zorgvuldigheid waarmee alles wat met het veilen en taxeren samenhangt wordt uitgevoerd.